Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
baze danych zaktualizuje wieczorkiem
i od razu mówię, ze w trakcie free agency bazy danych nie będą idealnie piękne - nie chce mi się nieustannie wyrównywać tabelek, wyśrodkowywać, i tak dalej:)
pod względem estetycznym ogarnę to raz a dobrze po zakończeniu FA
Spoko, spoko. I tak zajebistą robotę robisz. Najważniejsza baza na yahoo i salary.
Qrde ale fajne to było Decos, ze poinformowałeś, ze mozna 4 letnie kontrakty w prawach birda po fakcie. Tymczasem to była zwykła pomyłka z tą 4, powinno być razy 3 bo kwota dobra. Zajebiscie rozwiazałeś tą sprawę, gratuluję!
Znowu moja wina? ;( Nie siedzę w tematach swoich zawodników 24 na dobę. Jakbyś wrzucił ofertę wcześniej i bym to zauważył przed upływem 24h to bym napisał. Poza tym kwota była niewłaściwa, bo 3 letnim kontraktem z tą kwotą byś nie przebił mojej oferty.
Ogólnie nie rozumiem czekania ze złożeniem oferty do ostatnich minut, czy nawet sekund, jak to wczoraj miało miejsce.. Można nawet przez głupią literówkę złożyć nieważną ofertę. No ale to w zasadzie nie mój problem.
Dobra, faktycznie była zła... w takim razie ok, nie ma tematu
panowie kto przejmie kontrakt Rossa ?
ja na bieżąco aktualizuję bazę danych z cap-holdami i tak dalej. jeśli ktoś ma coś, czego nie powinien mieć, dajcie znać
niegwarantowanych kontraktów w ogóle nie uzupełniałem, zrobię to później
niegwarantowany kontrakt nie wpływa na salary dopóki nie stanie się gwarantowanym?
si
kto chetny do zagraniach w ligach keeper i h2h,ktore maja kilkuletnia historie ?
2016/17: (20. miejsce)
Jeśli ktoś jest chętny na Schrodera, Zubaca lub Patty Millsa, to zapraszam.
Strony: 1