Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Mam pytanie co do podpisywania wolnych agentów na cap holdach: niedawno padło tu stwierdzenie, że aby dać ofertę swojemu graczowi musi być ona wyższa niż cap hold. Czy to jest aktualne? wydaje mis ię podobną dyskusje mieliśmy w dfnba i tam wyszło że wcale nie musi być wyższa niż cap hold?
Tak jak był podany przykład, np Carmelo Anthony po tylu sezonach miałby ogormny cap hold, więc dlaczego GM nie może mu dać np dwuletniego kontraktu po 3 mln za sezon?
tak jak w DFNBA, czyli oferta nie musi być wyższa niż cap-hold. gadałem o tym z Woodenem, ale on się pomylił
ok, wszystko jasne i sensowne
przypominam: start FA o 21:00!
Dostałem na maila kilka powiadomień o wpisach w subskrybowanych tematach, ale po zalogowaniu ich nie widać, nie mogę ich też odpalić z linków w mailach. Usunięte treści czy znowu mi forum świruje?
Skorup się pospieszył:)
jest też szansa, że forum świruje, oczywiśćie
no, to trzy minuty:)
Trochę bezsensu, że mamy colddown na wysyłanie wiadomości podczas FA, gdy admini go nie posiadają.
a jest? przepraszam bardzo, nie wiedziałem, przysięgam
sprawdźcie teraz, czy dalej jest. sprawdziłem w opcjach, było ustawione na 0, zmieniłem na 1, ale nie wiem, czy to cokolwiek da i czy to się tutaj zmienia -> https://i.imgur.com/ZwedynN.png
Była minuta.
dalej jest?
okej, sprawdźcie teraz, wydaje mi się, że powinno być OK
Strony: 1