Nie jesteś zalogowany na forum.
Mashi- w bazie drużyn zapomniałeś u mnie usunąć dopisek "niegwarantowany", który miał J.J.Barea i został on przy Davisie. No i żeby już wszystko było zgodne w 100% to Markkanen i Jackson powinni mieć RFA jako rookies.
oki, dzieki!
zaktualizowałęm bazę danych, rzućcie okiem, czy czegoś nie przegapiłem. dzięki:)
Bradleya mi niepotrzebnie wpisałeś do wolnych agentów w tym sezonie.
VanVleeta ode mnie możesz skasować
Możesz mi usunąć cap hold do Lena, pozbyłem się praw
18.09 to nadal oficjalna data rozpoczęcia FA ?
Email: hermman891@gmail.com
Twitter: @HermmanM
damy radę wystartować ligę na yahoo by chociaż tam było widać kto jest wolnym agentem?
Podbijam.
Twitter: @n00stress
mail: mieeekus@gmail.com
Przydałoby się wystartować z Yahoo!
si
to by się przydało będzie dużo łatwiej się w tym ogarnąć
FA zaczniemy po chwile drafcie, w sensie jesli draft skonczymy 20.09, to pewnie 22.09 zaczniemy FA, chcialbym, by bylo z 48h przerwy miedzy jednym a drugim
liga na Yahoo jest zalozona, musze tylko ogarnac sklady i inne tego typu rzezcy, zajme sie tym moze jutro w pracy
do startu FA na pewno ogarne to na Yahoo
A co 3 runda draftu przeszkadza w FA?
Dzisiaj startujemy?
a ja tu juz nakupilem chrupkow i coli pelne siatki w oczekiwaniu na start FA
a tu takie jaja
Ja cały czas myślałem że dzisiaj i już oferty przygotowane
Email: hermman891@gmail.com
Twitter: @HermmanM
IMO brak stałych terminów tylko takie "jak cośtam się skończy to dwa dni później" mocno na minus. To solidnie utrudnia planowanie zajęć poza ligowych. Jak jest harmonogram to się to trzymajmy
Ale fakt faktem nie ma sensu startować z FA chociaż bez wystartowania ligi na yahoo. Nawet nie wiadomo kto jest wolnym agentem
Na przyszłość można ustalić późniejszy termin, albo zapisać że 48h po zakończeniu draftu startujemy z FA i tyle. Już od jakiegoś czasu chodziło info, że start FA będzie opóźniony, bo nie zdążymy z draftem.
I tak, kluczem jest uporządkowanie wszystkiego na yahoo przed startem FA.
Inna sprawa, że ten draft naprawde idzie jak krew z nosa. Naprawdę można szybciej zajrzeć na forum, czy kogoś kolej