Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wymiana pomiędzy Atlantą Hawks, a Milwaukee Bucks. Do tankujących Hawks trafia kontuzjowany Middleton razem ze swoim długoletnim kontraktem (17 milionów w tym sezonie). Do Bucks trafiają Pau Gasol+Ty Lawson+Wesley Matthews (łącznie 18 milionów w tym sezonie).
Bucks obcinają ze składu niegwarantowane kontrakty Omera Asika oraz Aleca Burksa.
2016/17:
Pasuje. Deal.
Na przyszłość - najpierw zwalniasz graczy, potem ogłaszacie deal.
2016/17: Mistrz
-
Twitter: @oeskaer
E-mail: oscarpilch@gmail.com
Czyli przed zrobieniem wymiany, w której zwalniam kontrakty trzeba najpierw je zwolnić, a potem zrobić wymianę, a jak ją zawetujesz, to tracę prawo do tych graczy? Może jednak warto by było przy wymianach zwalniać graczy w momencie wymiany, bo taki zapis może do nich mocno zniechęcać?
2016/17:
Na przyszłość dobrze byłoby to uściślić, bo kurcze rzeczywiście bez sensu jest zwalnianie kolesia w sytuacji, gdy nie wiesz, czy uda ci się go przejąć; ja swoich zwolnionych właśnie aktualizuję:)
Ok, macie rację. W tym przypadku po prostu tutaj piszecie, kto i kogo ew. zwalnia i jeśli nie pójdzie weto, to robicie deal, a POTEM go na yahoo akceptujecie.
-
a jak to wyglada z mojej perspektywy finansowej ?
jestem 1 $ na plusie w tej wymianie
ale brak mi dwoch graczy
moge sobie wybrac dowolna dwojke z listy fa ?
i jakie oni beda mieli kontrakty? 2x0,5 ?
druga rzecz to biorac middletona bede mial tylko jego na RFA (a wczesniej byl nimi gasol,mattews)-bede mogl zatstrzec sobie dodatkowych graczy ?
2016/17: (20. miejsce)
a jak to wyglada z mojej perspektywy finansowej ?
jestem 1 $ na plusie w tej wymianie
ale brak mi dwoch graczy
moge sobie wybrac dowolna dwojke z listy fa ?
i jakie oni beda mieli kontrakty? 2x0,5 ?
Możesz, ale musisz najpierw ich podpisać lub jechać na 10 dniowych kontraktach.
druga rzecz to biorac middletona bede mial tylko jego na RFA (a wczesniej byl nimi gasol,mattews)-bede mogl zatstrzec sobie dodatkowych graczy ?
RFA już zostali wybrani, teraz tego już nie można zmienić, więc jeśli oddałeś swoich RFA, to Twoja strata.
-
Gasol i Matthews są RFA? W wątku z RFA Hawks zastrzegli Makera i Sabonisa i ani Gasol ani Matthews nie byli przecież pickami z 1 i 2 rundy draftu. To ja oddałem RFA w wymianie przecież. Czy strony drużyny Hawks nie ma, czy ja jej nie potrafię znaleźć? Powoli zaczynam się gubić...
2016/17:
Gasol i Matthews są RFA? W wątku z RFA Hawks zastrzegli Makera i Sabonisa i ani Gasol ani Matthews nie byli przecież pickami z 1 i 2 rundy draftu. To ja oddałem RFA w wymianie przecież. Czy strony drużyny Hawks nie ma, czy ja jej nie potrafię znaleźć? Powoli zaczynam się gubić...
Jordan chyba się pogubił. Załóż stronę jordan20.
-
Strony: 1