Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Hollis-Jefferson, Justin Jackson, Austin Rivers, 1rd 2019- zainteresowanych zapraszam na priv.
Whiteside też do wyciągnięcia przy dobrej ofercie.
prośba - rzućcie okiem na bazę danych i sprawdźcie swoje drużyny. sporo się działo, wydaje mi się, że wszystko powinno być OK, ale na wszelki wypadek sprawdźcie:)
Jakiś czas temu zwolniłem Martina, poza tym na razie wszystko się zgadza u mnie
Twitter: @PiotrDrwalu
Mój pick 2rd 2019 przypisz do Pistons z informacją, że jeśli nie będzie swapu to pick należy do Sixers.
obie rzeczy ogarnięte:)
Ok, tylko jeśli nie będzie zamiany 1rd 2019 z Sixers to 2rd idzie do Sixers, a nie Pistons.
chyba pytanie z kategorii glupich - jak wyglada sprawa przy zawodnikach do ktorych mam TO. Nie wykorzystuje jej, czy zostaja mi BR do zawodnika czy nie?
Jeszcze wynalazłem jeden błąd: Chriss ma wszystkie 3 lata kontraktu gwarantowane.
Skorup, to akurat kwestia do przedyskutowania po sezonie, tzn między końcem rozgrywek a FA. przed sezonem 18/19 pewnie wprowadzimy kilka dodatkowych zapisów do CBA, ale to wszystko przegadamy jeszcze
a kontrakt Chrissa i picki (kurwa, żeś nakręcił:)) edytowałem
przypominam też GMom, którzy porobili sporo wymian i pozwalniali wielu graczy, że zgodnie z CBA trzeba mieć minumum 12 graczy na kontraktach gwarantowanych
no trochę pokombinowane z tymi pickami jest, dlatego pilnuje opisu, bo za 2 lata sie nie połapiemy
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.035 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 1004.16 kB (Maksimum: 1.2 MB) ]