Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Oskar - miejmy nadzieję chwilowo - zakończył grę w fantasy i poprosił, żebym został komisarzem. Nie jestem na to gotowy, ale innych chętnych najwyraźniej nie było, więc przystałem na prośbę Oskara i na Yahoo zostałem komisarzem. Natomiast tutaj na forum komisarzem oficjalnie jest głównie Yuuzek (doświadczony gracz, zastąpił Oskara i przejął jego Thunder) i w mniejszym stopniu ja. Natomiast de facto jesteśmy nim wszyscy i prosiłbym o pilnowanie się nawzajem i niewykorzystywanie faktu, że dopiero zaczynam to ogarniać. Zwracajcie baczniejszą uwagę na błędy i nieścisłości w bazie drużn lub na forum i zgłaszajcie. W razie pytań piszcie śmiało.
Zgłaszam Kręcidło na Komisarza. Myślę, że warto jak dalej będzie jeden szef + być może devolaj w roli wicemomisarza jak nie chce być glownym.
Twitter: @n00stress
mail: mieeekus@gmail.com
wypowiedzcie się wszyscy, a przynajmniej większość jak to widzicie, jakie macie pomysły i opcje na dalsze funkcjonowanie dynastii i coś ustalimy. Tak mi Oskar pisał, zanim przekazał uprawnienia: jak coś zdecydujemy to sobie uporządkujemy, a póki co ktoś nim musi być.
mi bez roznicy,kto bedzie komiszem - zgadzam sie na kazdego
2016/17: (20. miejsce)
Ja mówiłem Oskarowi, że zgadzam się doradzać ale nie chce być komisarzem, szczególnie na forum...
mi tez bez roznicy, ale mysle ze Oskar wybral Cie nie przez przypadek. oczywiscie na ile na moge na tyle tez bede sluzyl pomoca i tak jak pisales - wazne zeby kazdy sam się tez pilnował
Tu nie ma co wybrzydzać z komisarzami, jak ktoś jest chętny to jestem za, przyjmuję z otwartymi ramionami i służę pomocą:)
2016/17:
Dobra, więc oficjalnie – przejmuję rolę komisarza ligi. Wszelkie problemy, sugestie, zastrzeżenia zgłaszajcie w prywatnych wiadomościach, na Facebooku czy Twitterze Będzie dobrze!
Strony: 1