Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Jazz otrzymują
Donatas Motiejunas
Jeremy Lin
Magic otrzymują
Mason Plumlee
Szanuje Lina jako gracza fantasy, a PG/SG po przehandlowaniu Smarta zawsze się przyda. Dodatkowo z FA pozyskałem Olynyka, więc Plumlee nie był mi potrzebny. Z Donatasem zostaje na dwa lata, ale może się pokochamy i jakoś to będzie.
Twitter: @n00stress
mail: mieeekus@gmail.com
Potwierdzam, uprzedziłem GM Jazz o sytuacji Motiejunasa (opisanej w pogawędkach, rozterkach...) i bez względu na werdykt deal jest w mocy.
Cenię zdrowego Lina, ale potrzebowałem rezerwowego C, przy okazji pozbyłem się niewygodnego kontraktu Motiejunasa. Coś za coś, wybrałem 9 mln Plumlee.
Ostatnio edytowany przez devolaj (2017-09-20 19:29:16)
Deal. Wprowadzone w bazie - proszę o sprawdzenie, czy wszystko się zgadza.
Wiadomość dodana po 32 min 23 s:
Puśćcie sobie na yahoo, to też zaakceptuję.
2016/17: Mistrz
-
Twitter: @oeskaer
E-mail: oscarpilch@gmail.com
Oskar. Dżentelmeńska umowa była, że jak się okaże, iż jest TO dla Donatasa w sezonie 18/19, to dodaje do dealu 2rd pick 2018 pozyskany od Rockets. Dzieki!
Twitter: @n00stress
mail: mieeekus@gmail.com
Oskar. Dżentelmeńska umowa była, że jak się okaże, iż jest TO dla Donatasa w sezonie 18/19, to dodaje do dealu 2rd pick 2018 pozyskany od Rockets. Dzieki!
Ok, już poprawiam w bazie.
DEAL.
-
potwierdzam, chociaż nie nalegałem. Ale jeśli to może obowiązywać to potwierdzam, że tak było.
potwierdzam, chociaż nie nalegałem. Ale jeśli to może obowiązywać to potwierdzam, że tak było.
Oczywiście, wymiana przechodzi tak, jak ustalicie. Ja tylko będę blokował coś, co wg mnie będzie przekrętem lub wymiany, które sa nielegalne wg CBA.
-
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.031 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 997.1 kB (Maksimum: 1.16 MB) ]