Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2 3
Wizards zmieniają cele na ten sezon i ogłaszają dostępność do wymian wszystkich graczy poza Jokicem. W zamian szukają młodych graczy i wyborów w drafcie.
Celtics chętnie przejmą jakiegoś centra (może być PF/C, ale koniecznie C). Do oddania któryś z PG/SG/SF
Poszukuję przynajmniej średniej klasy centra, albo nawet dwóch, za rokujących: Siakama, Riversa lub Kaminskiego.
Ewentualne inne opcje też wchodzą w grę przy ciekawych propozycjach, także jak ktoś miałby do oddania jakichś centrów to zapraszam na priv, na negocjacje.
Rubio i Hollis-Jefferson i Justin Jackson również możliwi do wymienienia.
Oddam pick w 1 rundzie draftu 2018 za jaki spadający kontrakt TOP 100 gracza. Mam kontrakty Knighta, McDermotta i Turnera do ewentualnego wyrównania.
2016/17:
Wszyscy gracze Nuggets (również Draymond Green i LeBron James) są możliwi do pozyskania w wymianie. Organizacji zależy głównie na młodym talencie i pickach w drafcie.
oddam Malcolma Brogdona w pakiecie z pierwszorundowym pickiem za zawodnika spoza pozycji PG/SG
do tego, mogę rozważyć transfery Lou Williamsa lub nawet Aarona Gordona czy Kyle'a Kuzmy, jeśli oferta byłaby wystarczająco godna
Cody Zeller i Marco Belinelli na sprzedaż
Szukam dobrego centra na minimum 2 letnim kontrakcie. Do oddania Hollis-Jefferson, Justin Jackson, Ird pick 2019
W dalszym ciągu, wszyscy na sprzedaż, może poza Kawhim i Mylesem, ale nawet za nich wysłucham ofert jeśli będą poważne.
Szczególnie zależy mi na oddaniu przed trade deadline 1 z 2 Fournier- Holiday i pozostałości upside'u Holmesa
Twitter: @PiotrDrwalu
Wizards szukają chętnych na Lopeza, Valanciunasa, Conleya i Tylera Johnsona. Cena nie jest wysoka, interesują mnie młodzi gracze, picki i spadające kontrakty.
Szukam chętnych na Kawhiego, Turnera i Cody Zellera. Chcę otrzymać podobną long term wartość co Ci gracze, ale chciałbym żeby otrzymani ludzie grali
Oczywiście znów szukam grającego centra
Wiadomość dodana po 5 h 31 min 46 s:
Z drugiej strony wysłucham też ofert za Cousinsa, najlepiej opartych o młodość i picki
Ostatnio edytowany przez TheDrwalu (2018-01-27 15:07:44)
Cała kadra Utah dostępna na handel. Zapraszam
Twitter: @n00stress
mail: mieeekus@gmail.com
Przede wszystkim do kontenderów: Kent Bazemore, Evan Fournier i Jeff Teague dostępni prawdopodobnie taniej niż ci się wydaje
Danilo Gallinari
Serge Ibaka
Ryan Anderson
Jamal Crawford
Michael Beasley
Tyus Jones
do oddania, tanio !
Celtics przejmą taniego i dobrego, grającego centra za któregoś ze swoich rozgrywających
Wizards oddadzą w dobre ręce Valanciunasa, Lopeza, Hooda i Tylera Johnsona. W zamian oczekuję zdrowia i picków.
JJ Redick z opcją na kolejny sezon, Tristan Thompson z opcją na kolejny sezon i schodzący kontrakt Bismarcka Biyombo do przejęcia.
Oddam 1 rundę Pistons za dowolną 1 rundę z roku 2019 lub dwie dowolne 2 rundy z 2018
tradycyjnie szukam centra. do oddania Gallinari, Kuzma, Moore, Lin, Matthews, etc., coś tam znajdziemy:)
Strony: Poprzednia 1 2 3